Март, 2017

21Мар19:0023:00Zmenek s kulturo: gregorjevo v Mali drami19:00 - 23:00

Подробности события

Gregorjevo – dan, ko se ženijo ptički – ima svoje korenine v tradicionalnih ljudskih verovanjih in šegah. V marcu, ko praznujemo ta praznik, bomo v Drami tudi letos organizirali srečanje za vse samske v upanju, da se stkejo nova prijateljstva in morda rodijo ljubezni.

Več: http://bit.ly/SakešviliFB

Kje: Mala drama, Ljubljana
Kdaj: Torek, 21. marca, ob 19.00
Kdo: Vsi samski od 18 do 99 let
Cena: 15 EUR

*Na voljo le 100 sedežev (50 za moške in 50 za ženske).
*Ob prijavi ti pošljemo potrditveni mail. Sedež je rezerviran takoj, ko prejmemo plačilo vstopnice na navedeni naslov.

Vabimo te, da si v mesecu slovenskega praznika zaljubljencev ogledaš ludistično grotesko Ljudski demokratični cirkus Sakešvili, v kateri igrajo Gregor Baković, Maša Derganc, Boris Mihalj, Klemen Slakonja in Gašper Primc.

Več: http://bit.ly/SakešviliFB

==> Druženje po predstavi <== Po predstavi bomo postregli s pijačo, za katero bo poskrbel Pernod Ricard, in sladkimi dobrotami iz Domače peke. Druženje bo potekalo v sproščenem vzdušju, beseda pa bo tekla o vtisih iz predstavi ter o vseh ostalih aktualnih temah. ==> O predstavi <== Po predstavljate, da bi bila ljubezen omejena in regulirana z boni? V totalitarni državici Sakešvili je tako! V Sakešviliju je enakost priigrana do konca; niti spolov ni več, ljubezen pa je dovoljena samo, kolikor je namenjena »doživljenjskemu« predsedniku, ki mu je tako kot vsem drugim v tej državi ime – Sakešvili. ==> Prijava in informacije <== Cena: 15 EUR Še oklevaš, ali bi se dogodka udeležil/a? Pokliči za dodatne informacije! Telefon: 080 64 61 E-pošta: prijave@ona-on.com Prijavi se Se vidimo! Ekipa ona-on.com

Время

(вторник) 19:00 - 23:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий