Декабрь, 2019

20Дек(Дек 20)10:0021(Дек 21)19:00X-mas Artish v Kuchi10:00 - 19:00 (21) Kucha, 8 Mašera-Spasičeva Ulica

Подробности события

KAM PO BOŽIČNA DARILA?
NA ARTish!

Z decembrskim ARTish pop-up dogodkom v KUCHI, najboljši slovenski veganski restavraciji bomo skupaj s sodelujolimi slovenskimi ustvarjalci ustvariti poseben art dogodek za hedoniste vseh sort! Prostor bomo spremenili v udobno umetniško okolje, kjer se boste obiskovalci sprehodili med različnimi unikatnimi zgodbami sodelujočih, poklepetali z njimi v udobnem fotelju, spili kozarec vina, razvajali svoje hedonistične brbončice s KUCHINO fantastično hrano.

Skupaj bomo ustvarili prav poseben praznični POP-UP ARTish prostor skozi katerega se bodo obiskovalci sprehodili in počutili kot doma.

S O D E L U J O Č I :

– Fina glina
– CUP OF TEA
– Interior handmade
– Esthetic Wood by Luka Groblar
– NEW OBJECTS
– PLUM
– Divinehood by Tjasa Marin
– Grega Valenčič
– Deep Passion by Mateja
– Mokosh Jewels by Eva Poženel
– Riba Alenka
– Retro Bjba
– SAPEA
– Oblekca
– Gasper Puntar
– CORKART BY Andrea Krelj-Funák
– Pravljična frtina
– NECI by Neža Cigal
– ZAVOD KALEIDOSKOP
– LUCI by Lucie Görlichová @luciclo
– D.IVA by Daliborka Maljenović Ivanisin
– PatsyClothing by Patsy Patsolina
– Patsy – oblačila za dojenje
– Fržek
– Marina Hrovatin
– Kvačka – Unikat by Lidija Gergek
– Nina Ninuri
– Montango
– Phoebe planer – čas za vse
– LIPA – handmade
– YIMI BAGS
– LACEBAG
– Esenca Vesolja
– Pirate Piška
– LoopArt
– GAJA’s TREE HOUSE

* * * * * * *

KUCHA – DOM ZA SEMI-ODGOVORNE HEDONISTE

Kucha se je udomačila v prostorih nekdanje Labodove industrijske dvorane na naslovu Mašera-Spasićeva ulica 8. Poleg restavracije se nahaja čudovita GALERIJA Z DODATNIM PROSTOROM, kjer bomo razstavljali ARTishani.

V prijetnem in sproščenem ambientu si lahko privoščite veganske jedi, pripravljene iz svežih, lokalnih, sezonskih in ekoloških pridelkov. Razvajate se lahko z različnimi zelenjavnimi skledami, dnevnimi juhami, sendviči, tacosi ipd. Postrežejo vam z ekološkimi vini ali hišnimi sokovi. Za piko na i vam nudijo tudi različne vrste sladic.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/kuchamadre/
https://www.visitljubljana.com/sl/poi/kucha-dom-za-semi-odgovorne-hedoniste/

* * * * * * *

Ali se zavedate kaj pomeni ustvarjalcu, ko pri njemu kupite njegov izdelek? Kajti, ko kupite unikatni izdelek, kupite več kot samo stvar. Kupite neskončno število ur, vdahnjenih v ta izdelek. Energijo, ki je vanj vnešena. Zadovoljstvo in srečo, ko je izdelek dokončan in točno tak, kot si ga je umetnik zamislil. Kupiš mali košček srca in duše, ki sta vtkana vanj. Neprespane noči in zgodnja jutra. Zakaj? Zato, ker verjamejo v svoje delo, v pot, v katero so se podali. S tem, ko kupite nekaj od ustvarjalca samega, spoznate njegovo zgodbo, njegov pomen življenja, njegove cilje, upanja in želje. Stopite v njegov svet skozi vedno odprta vrata in za vedno ostanete z njim.

Seveda lahko nakup opravite tudi z samo enim klikom, neosebno, na hitro, ker pač že morate. Ali pa skočite v bližnjo trgovino z unikatnimi izdelki, kjer ustarjalcu odškrtnejo vsaj 50% svojega truda. Verjemite, umetnikom / ustvarjalcem ni lahko. Veliko je takih, ki se odpovedo redni službi in redni plači samo zato, ker verjamejo vase, v svoje delo, v to, da bodo uspeli. Temu sledijo mesečne borbe s preživetjem, plačevanjem prispevkov, položnic, preživljanjem družine. Ne, ni jim lahko!

Zato je tukaj ARTish. Že deveto leto podpiramo, spodbujamo, jih gledamo kako rastejo in zapuščajo naše gnezdo in se s svojim delom dvigajo v višave. Tukaj smo za to, ker verjamemo v naše poslanstvo, verjamemo v ARTishane in verjamemo, da vsakič znova z unikatnimi razveselimo številne sorodne duše, ki prav tako verjamemo v nas in z nakupom izdelov pri ustvarjalcih prenašajo posebno sporočilo naprej.

KUPUJMO NAJLEPŠA DARILA OD SLOVENSKIH USTVARJALCEV IN PODPIRAJMO NJIHOVO DELO!

Время

20 Декабрь 2019, 10:12 - 21 Декабрь 2019, 19:12

Местоположение

Kucha

8 Mašera-Spasičeva Ulica