Март, 2019

28Мар20:0023:00We will rock you ' Maribor20:00 - 23:00 Dvorana Tabor

Подробности события

Nepozaben rock spektakel skupine Queen in ekscentričnega glasbenega genija Freddieja Mercuryja prihaja v Maribor!

Največja QUEEN REAL TRIBUTE SKUPINA v Evropi vas bo ob spektakularni spremljavi beograjskega simfoničnega orkestra RTB in zbora popeljala skozi edinstven koncert svetovnih rock klasik!

🎤 ✨ 🕺 Največja in ena najboljših Queen tribute skupin na svetu: Queen Real Tribute

Največji evropski Queen Tribute Band! Imeli so že štiri velike turneje po Braziliji (preko 75 koncertov), nastopili so na mnogih velikih festivalih in Queen konvencijah širom po svetu in v Evropi.

Show must go on, We are the championis, I want to break free, Radio Ga Ga, We will rock you, Bohemian rhapsody… so samo nekateri od legendarnih hitov, katere boste lahko slišali v živo.

Mega glasbeni spektakel mednarodne zasedbe največjega evropskega QUEEN Tribute Banda, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

🎸🎺 🥁 Beograjski simfonični orkester Muzikon

Simfonični orkester Muzikon, pod dirigentsko palico Miloša Jovanovića. To je ekipa glasbenikov, ki igrajo v orkestru RTB, Beograjski filharmoniji, Črnogorski filharmoniji, operi Novi Sad … Množica, ki razume rock n ‘roll … Nismo si želeli tistih, ki le berejo note in ne marajo Rock glasbe. Z njimi smo igrali v dvorani Lisinski v Zagrebu in novo leto v Budvi in Sava Center Beograd

🕛 28. 03. 2019

📍 Dvorana Tabor (Športni objekti Maribor)

🎟 Vstopnice so ŽE NA VOLJO na vseh EVENTIM prodajnih mestih

Время

(четверг) 20:00 - 23:00

Местоположение

Dvorana Tabor

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий