Декабрь, 2019

17Дек18:0019:00Vodeni ogled z avtorji po razstavi (Ne)Znana18:00 - 19:00 Ljubljanski grad / Ljubljana Castle, Grajska planota 1

Подробности события

Soavtorski zdiopTrio bo v vodenem ogledu »razmaknil« fotografije razstave (Ne)Znana, da se bo dalo videti izza le-teh. Pojasnili bodo, kaj jih je vodilo pri iskanju in izbiri motivov, o medsebojnemu sodelovanju in soavtorskem troboju ter brzdanju ega … Vse skupaj bo podloženo z dobro mero anekdot. Iskanje tudi meščanom manj znanih motivov ali vrtoglavih pogledov na znane vedute, dnevi ogledov in priprav ter včasih več kot 24-urna produkcija ene same fotografije, osvetljevanje s prek tridesetimi viri filmske luči, plezalski in scenski vložki številnih sodelavcev ter mnoge anekdote dolgih snemalnih dni bodo obiskovalcem ponudile izkušnjo (Ne)znane v raznoterih niansah njenega desetletje trajajočega mladega življenja. In mlada, kot je, obljublja polnokrvno odraščanje v prihodnje. Na vodenem ogledu bo priložnost tudi za vprašanja in odgovore o tehnični plati ustvarjanja in osvetlitve fotografij. Skratka, akcija, drama, komedija in pridih romantike! Bodite zraven.

Avtorji: Branko Čeak, Domen Pal in Jože Maček

Zbirno mesto: Galerija “S”

Vstop je prost. Najave sprejemamo do zapolnitve prostih mest oz. do vključno ponedeljka, 16. decembra 2019, na e-naslovu: helena.turk@ljubljanskigrad.si ali po telefonu št.: 01 306 42 35.

Za obisk dogodka priporočamo vožnjo s tirno vzpenjačo.

Время

17 Декабрь 2019, 18:12 - 17 Декабрь 2019, 19:12

Местоположение

Ljubljanski grad / Ljubljana Castle

Grajska planota 1