Декабрь, 2019

20Дек20:0023:59Trije ASI zabave! Neda Ukraden, Mladen Grdović & Jasmin Stavros20:00 - 23:59 Dvorana Tabor

Подробности события

✅ TRIJE ASI ZABAVE: NEDA UKRADEN, MLADEN GRDOVIČ IN JASMIN STAVROS
🎟 Začetek prodaje vstopnic v četrtek, 24.10. ob 10.00 online in na prodajnih mestih Eventim SI in Petrol Ticket

Predbožični glasbeni spektakel treh največjih zabavljačev v regiji, prihaja v Maribor! NEDA UKRADEN, MLADEN GRDOVIČ in JASMIN STAVROS bodo v petek 20.12. združili moči in zagotavljajo najboljšo in najglasnejšo čago v Mariboru.

Mladen Grdovič, kralj dalmatinske pisme, nepogrešljiv člen vseh zabav in praznovanj letos prazunje 40 let pevske kariere. Oče številnih dalmatinskih besedil in pesmi s katerimi je prodal zavidljivo število albumov, število njegovih koncertov (domačih in tujih) pa dosega vrtoglave številke.
Njegove pesmi lahko imenujemo kot ode Dalmacije, saj ni Dalmatinca, ki ne bi poznal pesmi kot so Sve za ljubav, Oči boje lavande, Nije u šoldima sve, Dalmatinac sam…

NEDA UKRADEN, Ikona pop kulture in zabavne glasbe z etno – pop prizvokom, na področju bivše Juge. V svoji 50-letni karieri je izdala več kot 30 albumov, prejela številne nagrade, med drugim tudi za pevko leta, zgoščenko leta in hit leta. Njeni videii na youtubu beležijo oglede, ki jih štejemo v milijonih. Hiti kot so: ”Da se nađemo na pola puta”, ”Viljamovka”, ”Najbolji klub u gradu” in mnoge druge dvignejo vzdušje še kako zahtevne publike. Neda s svojo karizmo in dolgoletnimi izkušnjami zagotovi noro zabavo za vse generacije.

JASMIN STAVROS, kralj zabave, znan po svojem globokem glasu in neverjetni energiji. Zapeljivec iz Splita zagotavlja nepozabni predbožični koncert z uspešnicami, kot so: ”Dao bi sto Amerika”, ”Kocka šećera”, ”Kad se prijatlji rastaju”, ”Opala”, ”Umoran” in mnoge druge.

V predbožičnem času, ko se spominjamo vseh lepih trenutkov leta, ki se izteka, nam bodo pesmi treh asov zabave napolnile srce z iskrenostjo, ljubeznijo, hrepenenjem, upanjem in obudile vsa čustva in spomine preteklega leta.

Время

20 Декабрь 2019, 20:12 - 20 Декабрь 2019, 23:12

Местоположение

Dvorana Tabor