Декабрь, 2019

19Дек(Дек 19)21:0020(Дек 20)05:00Tradicionalno Vaskovanje v Gala hali21:00 - 05:00 (20) Gala Hala, Masarykova 24

Подробности события

Vasko Atanasovski Trio! 🍀

🌿Zasedba:
Vasko Atanasovski – vokal, saksofon, flavta
Dejan Lapanja – akustična kitara
Marjan Stanić – bobni in tolkala
Žiga Golob – kontrabas

☘️ After: DJ BAKTO

Vstopnina:
– 10 € z rezervacijo na wwwdotgalahaladotcom
– 13 € na dan koncerta
– 3 € po koncertu

Na dan koncerta vstopnic ni mogoče več rezervirati. Rezervirane vstopnice je potrebno prevzeti do 21:30, ko se začne koncert.

🌵Music policy: high energy vitamin music

Virtuozna trojica se na tradicionalni koncert v Gala halo vrača že deveto leto, saj se prav pri nas zmeraj ustvari izjemno prijetno in pozitivno vzdušje. Energičnih in poskočnih nastopov v pregovorno veselem decembru se je prijelo ime ‘Vaskovanje’.

Vasko Atanasovski Trio, ki je v našem podnebju ustvaril popolnoma nov glasbeni stil, ima za seboj tri albume in številna gostovanja na Kitajskem, v Argentini ter po Evropi in v Indiji. Glavne značilnosti njihovih nastopov so ekstatičnost in brezkompromisnost ter dejstvo, da njihova neverjetna energija nikogar v dvorani ne pusti hladnega ali brezbrižnega. Živahni ritmi nas hitro pokličejo k plesu. Besedila v angleščini, srbohrvaščini in slovenščini so v glavnem ljubezenska, navdihnjena s humorjem in z izvirnimi, duhovitimi metaforami. Trio, poleg Vaska, sestavljata še virtuoz na bobnih in tolkalih Marjan Stanić ter izjemen, eklektičen kitarist Dejan Lapanja, od lanskega leta pa tudi Vaskov mnogoletni sodelavec in izjemen kontrabasist Žiga Golob. Žiga je že dve desetletji eden vodilnih basistov v regiji, za seboj ima mnoga gostovanja po celem svetu in sodelovanja z glasbeniki, kot so Vlado Kreslin, Severa Gjurin, Tamara Obrovac, Chris Eckman in mnogi drugi.

Tokratni nastop bo morebiti zadnji v takšni sestavi, tako da ga vsekakor ni za zamuditi. Po koncertu pa nikakor še domov, za ekstazo na plesnem podiju bo poskrbel nabriti in z vsemi žavbami namazani, eni in edini DJ Bakto.
Dobrodošli na Vaskovanju! 🎄

Время

19 Декабрь 2019, 21:12 - 20 Декабрь 2019, 05:12

Местоположение

Gala Hala

Masarykova 24