Декабрь, 2016

11Дек20:0023:45Saxon, Phil Campbell And The BS20:00 - 23:45 Kino Šiška Ljubljana, Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana

Подробности события

HEAVY METAL SPEKTAKEL STARE ANGLEŠKE ŠOLE V KINO ŠIŠKA!
Nastopajočih koncerta, ki bo prijetno ogrel praznične decemberske dni, resnično ne rabimo preveč predsrtavljati.Staroste NWOBHM, Saxon, Slovenije ne bodo obiskali prvič… Vsakič toplo sprejeta druščina z Biffom Byfordom in Paulom Quinnom na čelu, se v Ljubljano tokrat vrača v okviru turneje, ki predstavlja njihov lanski album Battering Ram.
Skoraj štiri desetletja trajajoča kariera je brezkompromisna. 22 studijskih albumov, nešteto tunej, ki so jih popeljale na vse konce našega planeta, so jim prinesli nepregledno množico privržencev, ki točno vedo kaj pričakovati od koncerta Saxon: odlično, energično heavy metal zabavo na najvišjem nivoju. Ni nam treba verjeti na besedo Смайлик «smile» Na lastne oči in ušesa se o tem lahko prepričate 11.12.2016 v Kino Šiška.
Za popoln večer bodo pa poskrbeli posebni gostje Saxon. Oder in občinsvo bo namreč ogreval sam Phil Campbell s svojimi sinovi. Dolgoletna Lemmyeva desna roka v večnih Motörhead očitno ne namerava uživat u zasluženem pokoju. Moči je združil kar s svojimi sinovi (trije člani benda so res njegovi sinovi), posnel EP, napakiral kitaro in se odpravil na turnejo, ki ga bo pripeljala tudi do nas.
Se vidimo v Kino Šiška!

Время

(воскресенье) 20:00 - 23:45

Местоположение

Kino Šiška Ljubljana

Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий