Декабрь, 2019

20Дек20:0022:00Rudi Bučar, decembrski koncert za prijatelje20:00 - 22:00 Sokolski dom Škofja Loka, Mestni trg

Подробности события

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že skoraj poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino, bo 20. decembra ob 20. uri nastopil v Sokolski Dom Škofja Loka v Škofji Loki na decembrskem koncertu za prijatelje.
Ker prijateljske ekipe na omenjeni dan in večer v Loki organizirajo tudi Grajska gostija in LUFt – Loški umetniški festival, vas pred koncertom lepo vabimo tudi k njim. Prvo omenjena ekipa bo poskrbela za nekaj, kar bo zagotovo godilo želodčkom (ker vsi vemo, da smo boljše volje s polnimi vampi), z motivacijskimi napitki pa bodo poskrbeli tudi za suha grla; druga ekipa pa bo s prijatelji poskrbela za kopico okusnih umetelnih rokodelskih del, ki bodo kot darila navdušila prav vse vaše najdražje. <3
Vabljeni v Loko, skratka. <3
Da ne pozabimo, vstopnice (ki kar dobro kopnijo) so že par dni na voljo na blagajni Sokolskega doma po žepu zelo ugodni ceni 15€. Vljudno vabljeni.
Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki so prepoznali kakovostno slovensko zgodbo v Loki in so jo, pa če bo Loka v snegu ali ne, tako ali drugače podprli:
Lekarna Mesto – 37, Jesharna, Radio Sora, Pr’ Pepet, Lovro Štanta, Monika Tavčar in računovodskemu servisu Coffou.
Avtor mojstrske naslovne fotografije pa je gospod Marko Alpner, Marko Alpner Photography
#LokaRepublika #SkofjaLoka #ŠkofjaLoka #visitSkofjaLoka

Время

20 Декабрь 2019, 20:12 - 20 Декабрь 2019, 22:12

Местоположение

Sokolski dom Škofja Loka

Mestni trg