Январь, 2017

16янв17:3019:30Praznujmo skupajVstop prost!17:30 - 19:30 Festivalna dvorana Ljubljana, Festivalna dvorana, Vilharjeva cesta 11

Подробности события

V mednarodni ustanovi Forum slovanskih kultur, ki ima sedež v Ljubljani, povezuje pa trinajst slovanskih držav, pripravljajo tretje praznovanje za otroke iz slovanskih držav v Sloveniji. Dogodku “Praznujmo skupaj!” bo s svojimi plesnimi in pevskimi nastopi dalo poseben pečat več kot 120 otrok iz devetih slovanskih držav (Bolgarije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Rusije, Ukrajine, Črne gore, Makedonije, Srbije in Slovenije), zaključil pa se bo s prihodom in obdarovanjem Dedka Mraza.

“Veseli nas, da FSK tudi s tem dogodkom uresničuje svoje poslanstvo oživčevanja kreativnosti slovanskih kultur in da preko različnih projektov izpostavljamo pomen ohranjanja materialne in nematerialne kulturne dediščine, spoštovanja raznolikosti ter spoznavanja podobnosti. Vse našteto se zrcali tudi v dogodku za otroke, ki ga tokrat pripravljamo že tretjič zapored,” je povedala dr. Andreja Rihter, direktorica Foruma slovanskih kultur. Izpostavila je še, da je vedno večje število nastopajočih odraz dobrega sodelovanja FSK in veleposlaništev slovanskih držav v Sloveniji.

Время

(понедельник) 17:30 - 19:30

Местоположение

Festivalna dvorana Ljubljana

Festivalna dvorana, Vilharjeva cesta 11