Декабрь, 2016

10Дек10:0018:00Pomurje v kranjskih rovih (sobota)10:00 - 18:00 Kranj, 4000 Kranj, Slovenija

Подробности события

Dogajanje v Rovih pod starim Kranjem

Kranjski rovi so prizorišče številnih zanimivih dogodkov. V decembru se spremenijo v pravo gastronomsko atrakcijo, 10. in 11. decembra Gorenjsko obišče Pomurje in rovom vdahne nekaj svoje brezčasnosti. Okusite dobrote pomurskih ravnic!

 

Pozdemni svet kranjskih rovov

Posebno izkušnjo obljubljajo Rovi pod starim Kranjem, zgrajeni med drugo svetovno vojno, dolgi 1300 mestov in prepredeni pod starim mestom. Spustite se v globino kranjskega podzemlja in doživite realistično simulacijo bombnega napada med 2. svetovno vojno. Po rovih vas popeljejo izkušeni vodiči, polni zgodb in urbanih legend.

 

Pomurje v Kranjskih rovih

V praznično okrašenih Rovih pod starim Kranjem se predstavlja Pomurje. Vabijo vas na pokušino Prleških in Prekmurskih kulinaričnih dobrot. Ker pa je prednovoletni čas tudi čas nakupov daril, vam pomurski rokodelci ponujajo široko paleto izdelkov domače in umetnostne obrti. Privoščite prednovoletno razvajanje v Pomurju in nakupite novoletna darilca v kranjskem podzemlju.

 

Kdaj?

Sobota in nedelja, 10. in 11. december, od 10. do 18. ure (v nedeljo do 17. ure). Vhod z Jelenovega klanca in pod Kokrškim mostom. Vstopnice: odrasli 5 EUR, študentje in upokojenci 4 EUR, otroci do 18. leta brezplačno. Prodaja vstopnic je v Kranjski hiši. Vstopnica vključuje kuhano vino na stojnici Kavarne Khislstein 12.56 pred Prešernovim gledališčem.

Время

(суббота) 10:00 - 18:00

Местоположение

Kranj

4000 Kranj, Slovenija

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий