Март, 2017

13Мар20:0023:00Pomladni Trivia Night @ŠTUK20:00 - 23:00

Подробности события

Kviz in druženje, Trivia night je nazaj! Zima se končuje, pomlad pa že trka na vrata. Da pa iz zimskega spanja prebudimo še sive celice, zato se nam pridružite v ponedeljek, 13.3. ob 20.00 na Štuku, kjer pripravljamo nov kviz Trivia night, na katerem se boste lahko preizkusili v svoji splošni razgledanosti in se ob tem v sproščenem vzdušju s prijatelji podružili.

Na tem trivia večeru bomo ponovno iskali odgovore na različna vprašanja, ki pa bodo po različnih sklopih povezana. Tokrat bomo med drugim določen del pozornosti posvetili prihajajoči pomladi, času, ko se ptički ženijo in pa večni debati o tistih, ki so z Venere proti tistim, ki so z Marsa. Več pa ne povemo, da ne bo kviz prelahek 😉

Pravila ostajajo enaka. Vprašanja bodo med seboj povezana v smiselnih sklopih. Tekmuje se v skupinah (maksimalno 5). Vsaka skupina dobi list papirja, na katerega zapisuje svoje odgovore za posamezen sklop. Po koncu kviza se bodo seštele točke, ki so jih skupine pridobile s pravilnimi odgovori na vsa vprašanja. Najboljše tri ekipe prejmejo nagrade.

CUFAJ ZA ZNANJE!

Время

(понедельник) 20:00 - 23:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий