Февраль, 2018

15 февр20:0023:59Plavi Orkestar, 15.2.2018, Arena Stožice, Ljubljana20:00 - 23:59 Arena Stožice

Подробности события

Legendarna skupina Plavi orkestar se vrača v Ljubljano, v okviru velike regijske turneje “Everblue”

POZOR: Začetek prodaje vstopnic bo od ponedeljka 16. oktobra 2017 na Petrolu in vseh prodajnih mestih Eventima !!!!!

Govorice so se potrdile. Največja koncertna atrakcija na področju nekdanje skupne države, skupina Plavi orkestar, se na veliko veselje mnogih oboževalcev ponovno vrača v Slovenijo.
V okviru velike regijske turneje “Everblue”, so po spektaklih v Sarajevu in Beogradu, kjer so v plavo ekstazo spravili preko 100.000 obiskovalcev.
Nazadnje so “Plavci” v Ljubljani nastopili februarja 2010, ko so v rekordnem času dvakrat razprodali Halo Tivoli in povzročili pravo “plavomanijo”.
Plavi orkestar ni le bend, ki je dobra tri desetletja zaznamoval z odlično glasbo, ampak bi jim lahko rekli fenomen, ki je globoko zasidran v slovensko glasbeno pop kulturo. Ker skozi sadove preteklega dela uživajo nevprašljivo vsesplošno popularnost, bi jih brez problema lahko označili za ljudski bend.
Številne uspešnice kot so ‘Od rodjendana do rodjendana’, ‘Suada’, ‘Bolje biti pijan nego star’, ‘Ako su to samo bile laži’, ‘Sava tiho teče’, ‘Goodbye teens’, ‘Kaja’, ‘Odlazim’ in druge so poskrbele, da se fenomen kultne skupine, ki je doživela že več glasbenih vrhuncev nadaljuje tudi v današnjem času.

Время

(четверг) 20:00 - 23:59

Местоположение

Arena Stožice

Организатор

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий