Март, 2017

10Мар20:0023:45Petar Grašo s posebno gostjo Danijelo20:00 - 23:45 Rdeča dvorana Velenje, Šaleška cesta 3, 3320 Velenje

Подробности события

Prvi kontingent vstopnic je razprodan!

 

5. TRADICIONALNI KONCERT OB DNEVU ŽENA:
Z GLASBO ZA LEPŠI JUTRI

PETAR GRAŠO
Gostja: DANIJELA

PETEK, 10. MAREC 2017 / RDEČA DVORANA VELENJE

Vabimo vas na večer obarvan z romantiko, ljubeznijo in odlično glasbo.

Priljubljeni Petar Grašo bo ob 20-letnici svoje samostojne kariere nastopil s svojo spremljevalno skupino in posebno gostjo Danijelo Martinović.

Glasbeni virtuoz, šarmer in najbolj prodajan moški hrvaški izvajalec v Sloveniji, Petar Grašo, je lani v prepolni splitski areni navdušil rekordnih 12.000 ljubiteljev dobre glasbe in najavil veliko turnejo po večjih mestih nekdanje Jugoslavije. S ponosom najavljamo, da bomo koncert ob 20. letnici njegovega ustvarjanja doživeli tudi v Velenju. Ta izjemni glasbenik je zmagovalec mnogih festivalov in prejemnik prestižnih nagrad, med drugim prve nagrade na Splitskem festivalu 2014 s pesmijo Uvik isti ter absolutne zmage s pesmijo Moje zlato na Splitskem festivalu 2015. Dobra novica za vse ljubitelje Petrove glasbe je tudi, da lahko v letu 2017 pričakujemo njegov novi album, na katerem bo poleg novejših hitov Uvik isti, Moje zlato in Srce za vodiča tudi najnovejša Ne znan za se.

V Petrovi glasbi se čuti dušo Dalmacije in poletnih morskih večerov. Obljubil je, da bo takšno vzdušje s svojimi pesmimi pričaral tudi v Rdeči dvorani: Moje zlato, Tko nam brani, Utorak, Jedina, Ljubav jedne žene, Volim i postojim, Srce za vodiča, Šporke riči…

To bo ekskluziven koncert priljubljenega pevca, kjer se mu bo kot gostja pridružila njegova življenjska partnerka Danijela. Za odlično zabavo bo poskrbela izvajalka nešteto nepozabnih hitov kot so: Zovem te ja, To malo ljubavi, Neka mi ne svane, Ovako ne mogu dalje, Tako mi fališ ti, Dobro je, Što sam ja, što si ti, Ti možeš lagat’ svakome, Živim da živim, Gutljaj vina, Jednu za ljubav…

Zagotovite si svojo vstopnico in ne zamudite priložnosti, ko bo ob Petru Grašu kot gostja nastopila tudi izjemna Danijela Martinović. Obeta se neponovljiva izkušnja ob dnevu žena, kjer se bomo skupaj poklonili našim damam – ženam, dekletom, materam, sestram, prijateljicam!

POMEMBNO: Koncert ob dnevu žena je hitro razprodan, zato pohitite z nakupom vstopnice.

Время

(пятница) 20:00 - 23:45

Местоположение

Rdeča dvorana Velenje

Šaleška cesta 3, 3320 Velenje