Декабрь, 2019

13Дек21:0023:30MY BABY + Karpov not Kasparov + Kezz | Šiškin prednovoletni žur21:00 - 23:30 Kino Šiška, Trg prekomorskih brigad 3 (zraven: Derčeva ulica)

Подробности события

👉 ENG: bit.ly/KSMyBabyENG

Le dva obiska so potrebovali, pa si že težko predstavljamo Šiškino tradicionalno prednovoletno zabavo brez nizozemskih trance/blues svečenice in svečenikov MY BABY. Leta 2017 so gladko razprodali Komuno, lani so nas divje razplesali za zaključek leta, ta čast pa jim bo pripadla tudi letos. Da bo veselo slavje popolno, se jim bosta pridružila romunska synth-pop hudomušneža Karpov not Kasparov, ki zvenita kot Daft Punk, če bi ta odraščala za železno zaveso.

Kezz, producentka in live looping umetnica, nas je julija navdušila na letnem vrtu naše kavarne, tokrat pa se vrača – kot loop! Njeni nastopi so vse prej kot “push play button”, gre za edinstvenega spoja sodobnega, elektro-organskega zvoka, petja v živo in improviziranja na loop mašini. S svojo fuzijo glasbenih žanrov bo poskrbela za afterico, o kateri se bo govorilo še celo leto.

👉 ZA FENE: Altın Gün, Seasick Steve, Hot Chip …
👉 VEČ INFO: /bit.ly/KSMyBabySI

👉 VSTOPNICE ŽE V PRODAJI PREK SPLETA IN PRODAJNE MREŽE EVENTIM
predprodaja: 10 €
na dan dogodka: 12 €
s popustom (omejeno število): 8 €

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

🗞 PRIJAVI SE NA KŠ NEWSLETTER: http://bit.ly/KinoSiskaNewsletter
📲 PRENESI KŠ APP: http://bit.ly/KinoSiskaApp

Время

13 Декабрь 2019, 21:12 - 13 Декабрь 2019, 23:12

Местоположение

Kino Šiška

Trg prekomorskih brigad 3 (zraven: Derčeva ulica)