Декабрь, 2019

05Дек17:0018:30Miklavževanje Zavoda 13 z Niko Perunović in Dejanom Berdenom17:00 - 18:30 Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30

Подробности события

Druženje prijateljev Zavoda 13 in koncert z rajanjem.

Zavod 13 je tista druščina, ki pomaga razumeti najbolj posebne in najbolj srčne otroke. Staršem, sorodnikom in prijateljem daje oporo. Na miklavževo se družimo in uživamo na koncertu Nike Perunović in Dejana Berdena. Nika Perunović je tista Rušanka, ki glasbi s svojim značilnim glasom daje poseben pečat. Sama pravi, da glede njenega petja ni srednjega mnenja, ali te živcira ali pa popolnoma očara. V petju ni samoukinja, pri interpretaciji, ki je zanjo značilna, pa je. Najbolj jo poznamo kot pevko sladkaste jazzy zasedbe Patetico, ustvarja pa tudi samostojno, v sodelovanju z različnimi glasbeniki. Dejan Berden pa je tisti pianist, glasbeni pedagog, producent ter skladatelj in improvizator, ki mu je bil glasbeni izraz, zakoreninjen v njegovi družini, položen že v zibelko. Pot ga je peljala preko jazza in klasične glasbe, aranžiranja in skladanja do tonsko producentskega dela, ter v zadnjem obdobju poleg vsega naštetega predvsem preko improvizacije in presežnega dela kot solista na njegovem primarnem inštrumentu klavirju. Skupaj so tista zabava, ki je najbolj srčna!

◊ Zavod 13, Petra Greiner, Nika Perunović – vokal, Dejan Berden – klaviature

◊ Vstopnine ni.
◊ Več informacij: http://bit.ly/vilinsko_mesto

Festival Vilinsko mesto je skupni projekt organizacij Narodni dom Maribor, društvo Hiša! (Živa Dvorišča) in Zavod MARS Maribor.

Pokrovitelj Vilinskega mesta 2019: Zavarovalnica Sava
Program omogoča: Mestna občina Maribor

Время

5 Декабрь 2019, 17:12 - 5 Декабрь 2019, 18:12

Местоположение

Vetrinjski dvor

Vetrinjska ulica 30