Апрель, 2017

04апр(апр 4)09:0007(апр 7)17:30Mednarodni Industrijski sejem 201709:00 - 17:30 (7)

Подробности события

Nova, četrta industrijska revolucija – MEDNARODNI Industrijski sejem 2017!

Napoved dogajanja:
Letos bodo na Mednarodnem Industrijskem sejmu 2017 z nami sami zmagovalci tehnološkega preboja, najpomembnejši proizvajalci, nosilci ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva, strojegradnje, varjenja in rezanja materialov in komponent ter naprednih tehnologij…

NAJVEČJI SEJEM DOSLEJ
Odličen odziv razstavljalcev napoveduje bogato sejemsko dogajanje, zato letos razstavnim površinam namenjamo še dve novi dodatni sejemski dvorani, tako da bo sejmišče v celoti polno in sejem največji doslej, saj bo prisotnih več kot 700 blagovnih znamk, ki jih bo predstavljalo več kot 350 direktnih razstavljavcev. Gre za sejem z največjo mednarodno udeležbo, saj več kot 30 odstotkov razstavljavcev prihaja iz tujine.

SEJEM Z NAJVEČJO MEDNARODNO UDELEŽBO
Mednarodni Industrijski sejem prav zaradi tega slovi kot največji in najpomembnejši sejem tovrstne dejavnosti v CEE regiji (Central and Eastern Europe), zato ga ne smete zamuditi, na njem pa bodo prisotni vsi, ki v Evropi in tudi širše na tem področju nekaj pomenijo in si želijo skleniti nove posle za svoje izdelke in storitve.

ŠTEVILJNE NOVOSTI
Letos predstavljamo številne novosti. V živo si bo moč ogledati več milijonov evrov vredne stroje, njihovo delovanje in drugo opremo za učinkovito industrijsko proizvodnjo, ki jo bodo predstavljali strokovnjaki iz njihovih tovarn.

NOVA VSEBINSKA PODROČJA – ROBOTIZACIJA & AVTOMATIZACIJA
Četrta industrijska revolucije oz. Industrija 4.0 zahteva nov koncept strokovnih sejmov, zato smo sejmišče letos preoblikovali v celoviti pregled vsega kar potrebuje učinkovita industrija prihodnosti. Nova vsebinska področja omogočajo predstavitev novim ponudnikom izdelkov in storitev zato ne bo manjkalo bogate ponudbe iz področja robotizacije in avtomatizacije.

AKTUALNO STROKOVNO DOGAJANJE IN TEME
Naši domači in tuji strokovni partnerji in razstavljalci bodo poskrbeli za aktualno strokovno dogajanje, saj boste lahko vse dni sejma v odprti predavalnici med razstavnimi prostori v dvorani L1 prisluhnili aktualnim strokovnim temam, kjer vam bodo predstavili najnovejše trende na področju orodjarstva, orodnih jekel, plastike, optimizacije proizvodnih procesov, merilne tehnike itd.

Razstavni program – -> https://goo.gl/vqAq7m
– ORODJARSTVO IN STROJEGRADNJA (FORMATOOL)
– VARJENJE IN REZANJE
– MATERIALI IN KOMPONENTE
– NAPREDNE PROIZVODNJA

KDAJ: Od TORKA 4. aprila 2017 pa vse do PETKA 7. aprila 2017, vsak dan od 9.00 do 17.30 ure.
KJE: Celjski sejem d.d., Dečkova 1, 3102 Celje

ZAKAJ SI GA NE ŽELITE ZAMUDITI?
Sejmi so navkljub vsem novim tehnologijam, digitalizaciji še vedno eno ključnih orodij, ki podjetjem v obdobju hitrega razvoja omogočajo hitro predstavitev novosti in takojšno testiranje, kako se bodo prijele na trgu.

Cena vstopnic:
Odrasli – 8 EUR
Učenci, dijaki, študenti – 5 EUR

Živimo v času hitrega industrijskega napredka in če želimo biti uspešni, moramo v korak s tem stopati prav vsi! Zato vas vljudno vabimo vse podjetnike, gospodarstvenike, proizvajalce in trgovce ter vse ostale obiskovalce, saj boste izvedeli ogromno novih informacij, dobili pozitivne vtise sodobnega načina industrijske proizvodnje in sklenili kakšen nov posel. 😉

Kontakt:
E-pošta: info@ce-sejem.si

Lepo vas pozdravljamo, se vidimo! Ekipa CE Sejma.

Время

4 (вторник) 09:00 - 7 (пятница) 17:30

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий