Декабрь, 2019

17Дек20:0021:30Ljubezenske prevare - muzikal | Maribor20:00 - 21:30 Narodni dom Maribor, Ulica kneza Koclja 9

Подробности события

LJUBEZENSKE PREVARE je novi komično-romantični muzikal.
Popeljite se na vrtiljaku romantičnega dogajanja z odlično zvezdniško zasedbo 👉 Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete.

Za smeh in ljubezen gre! 🙂
V hipu do vstopnic: https://bit.ly/2JYkirA

Izvirni dialogi, ki jih je spisal eden najboljših slovenskih piscev Andrej Rozman Roza, polni humornih vložkov in ODLIČNA GLASBENO-IGRALSKA ZASEDBA vam bodo ponudili vse najboljše iz teatra; zaplete, intrige, preračunljivost, malo romantike, očarljivosti šestdesetih, veliko dobre glasbe, znanih napevov, drzne interpretacije ter – nov, drugačen pogled na ljubezen! <3
Ste pripravljeni nanj?

Kot vemo, v resničnem življenju ne živijo le romantične ljubezni. Onkraj klasike in idealov so še druge možnosti. V njih se, podžgane s silovitostjo človeške domišljije, začnejo tudi spletke. Bodo tokrat uspešno ostale skrite?

Igralci: Jan Bučar, Rok Ferengja, Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak, Gašper Rifelj in Alojz Svete, so skupaj izvirno ujeti v romantično zgodbo, muzikalu, ki očara z duhovitostjo, prožnostjo, energijo, dinamiko, preobrati, zanimivim sporočilom in igralsko kombinacijo!

Več o predstavi si preberite tu: https://spasteater.si/predstave/ljubezenske-prevare

Avtor besedila: Andrej Rozman Roza
Režija in scenografija: Žiga Flajnik
Trajanje predstave: 1 uro 30 minut brez odmora.

Občinstvo je navdušeno nad zgodbo in razpletanjem v njej!

Время

17 Декабрь 2019, 20:12 - 17 Декабрь 2019, 21:12

Местоположение

Narodni dom Maribor

Ulica kneza Koclja 9