Март, 2017

16Мар18:0020:00Ljubezen: Matevž Šalehar - Hamo18:00 - 20:00

Подробности события

Matevž Šalehar – Hamo je eden najprodornejših slovenskih glasbenikov v zadnjih letih. In njegova glasbena pot se še strmo vzpenja. Pevec, kitarist, tekstopisec, vodja in spiritus agens skupine Hamo & Tribute 2 Love je na slovenskem glasbenem prizorišču aktiven od sredine devetdesetih let. S skupino je Hamo že izdal tri glasbene albume in prišel je čas, da se njegovo delo objavi tudi v knjižni obliki. Tako je nastala zbirka avtorskih pesmi z naslovom LUBEZEN. Saj ni potrebno posebej poudarjati, kaj je rdeča nit pesmi. Nekaj od triintridesetih objavljenih je bilo že uglasbenih, nekaj pa jih bodo bralci prebrali prvič. Naj jih Hamo igra ali pa prebira, vedno iz njih veje izjemna izpovedna moč. Kot se je nekdo prav lepo izrazil, te pesmi je potrebno skrbno in nežno prebrati! Odlično je knjigo dopolnil s svojimi vrhunskimi fotografijami Marko Alpner.

Hamo tokrat ne bo delil ljubezni z odra, ampak bo sede ob sproščenem klepetu razglabljal o svoji prvi zbirki pesmi z naslovom Lubezen. Hamo pravi, da bo za še boljše vzdušje morda prispeval kako presenečenje!

Pogovor s Hamotom bo povezoval urednik Založbe Mladika v Ljubljani Primož Mušič. Na predstavitvi bo mogoče kupiti knjigo po ugodnejši ceni, njeno dodano vrednost pa bo prispeval avtor s svojim posvetilom.

Время

(четверг) 18:00 - 20:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий