Март, 2017

16Мар19:0021:00Lex Van Someren: Glasba za srce in dušoZa vas: Predprodaja poteka do vključno 15.3.2017. Cena vstopnice na dan dogodka: 31€.19:00 - 21:00 Siti teater BTC, Šmartinska 152

Подробности события

Lex van Someren je mojster zvoka, ki zna utelesiti dimenzijo duše v svoji glasbi in uprizoritveni odrski umetnosti. Njegovo petje je poetični jezik srca, ki se dotika globin človeka. Meditativna glasba, očarljive melodije, mistična zvočna izkušnja, čanting, Lexov glas in tišina se združujejo v harmonično sintezo, ki ustvari občutek ugodja in zdravilnega vzdušje, ki ima globok in dolgo trajajoč vpliv na občinstvo.Program koncerta zajema Somerenove kompozicije, svete pesmi, mantre, čanting in presenetljive improvizacije, ki nastajajo v prisotnosti danega trenutka. Petje in čarobno aranžirana in uglašena glasba spremenijo koncertno dvorano v živ in svečan prostor miru, kjer se lahko telesno in duševno sprostimo.

Izjave obiskovalcev koncerta:

“Še nikoli nisem slišal lepšega in tako blagodejnega moškega glasu.”

” To je čista hrana za dušo!”

“Umetnik zvoka, ki se te dotakne na zdravilen način s svojo glasbo in vokalom.”

“Prevzet sem od miru, globoke ljubezni in predvsem tolažbe, ki izhaja iz glasbe.”

“Ta glasba posreduje veliko poguma in zaupanja, tako veliko moči, da si želim, da bi bila dostopna vedno več ljudem.”

V glasbi Lex van Somerena se stekajo zvočni in ritmični elementi mnogih obdobij in kultur. Združujejo se v polnost glasbe duše, ki delno nosi šamanske poteze in nas povezuje z virom življenja. Zaradi globoko učinkovitega, zdravilnega in visokoenergetskega valovanja njegovo glasbo cenijo v mednarodnih krogih zdravnikov, terapevtov in zdravilcev. Kot producent in skladatelj je izdal že 35 albumov. Na evropskih turnejah že vrsto let gostuje z veličastnimi glasbeno odrskimi predstavami. Vedno odpira sveti prostor in vabi poslušalce, da vstopijo v notranjo tišino in doživijo čisto ljubezen, energijo in veselje do življenja.

Lex pravi: ” Moj cilj je, da z uporabo zvoka in pesmi odpiram samozdravilne moči, kar pomeni naravno ravnotežja v nas samih.”

Več o Lex van Somerenu najdete na:  www.someren.de

Время

(четверг) 19:00 - 21:00

Местоположение

Siti teater BTC

Šmartinska 152