Апрель, 2017

06апр(апр 6)21:0007(апр 7)02:00Led Zeppelin tribute to - LETZ ZEP / Cvetličarna / Ljubljana21:00 - 02:00 (7)

Подробности события

NEPOZABNI KONCERT USPEŠNIC SKUPINE LED ZEPPELIN S SKUPINO LETZ ZEP, ZA KATERO PRAVI ROBERT PLANT, DA JE KOT BI VIDEL SEBE NA ODRU!

LETZ ZEP (Velika Britanija)
Četrtek, 6. april 2017 ob 21.00, Cvetličarna, Ljubljana

Najboljše, kar lahko slišite v živo pri nas in v Evropi od skupine Led Zeppelin v klubih! Duh skupine je močno prisoten v skupini Letz Zep, ki jih boste lahko videli in slišali v četrtek, 6. 4. 2017, ob 21.00, v Cvetličarni v Ljubljani. Celo Robert Plant je zanje dejal: “Šel sem na koncert in tam videl – sebe!” Nad njimi so navdušeni tudi Jimmy Page, Ozzy Osbourne, Steve Winwood, Janick Gers (Iron Maiden), v sloviti reviji Kerrang! pa so zapisali celo: “Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin.” Na koncertu v Ljubljani boste lahko v živo slišali njihove uspešnice kot sta rokerski “Black Dog” in “Rock and Roll”, preko akustičnih folk pesmi “Gallows Pole” in “Babe I’m Going to Leave You” do res kompleksnih melodij s skladbama kot sta “Kashmir” in že “ponarodele” “Stairway to Heaven”. Sicer pa imajo Letz Zep v repertoarju več kot 50 pesmi skupine Led Zeppelin in s tem pokrivajo njihovo celotno diskografijo.

Samo za vas pridejo naravnost iz Londona v Ljubljano v maniri vseh najboljših “tribute to” skupin, ki smo jih že gostili v ljubljanski Cvetličarni – letos začenjamo z glasbo Led Zeppelin v živo!

Kaj so dejali o Letz Zep:

“Vstopil sem in videl – sebe!!!”
Robert Plant

“Bilo je odlično! Veliko sem slišal o vaši skupini, in imamo veliko skupnih prijateljev, torej ostanimo v stiku. Rad bi prišel na kakšnega od vaših koncertov.”
Jimmy Page

“Boljši kot ponovna združitev Led Zeppelin.”
Revija Kerrang!

“Če zaprete oči, si lahko res predstavljate, da sta Plant in Page tam.
In če jih odprete, ta iluzija noče stran!”
Jeremy Clarkson – The Sunday Times

“Najbližje “pravi stvari”, ki jo lahko dobite!”
BBC1 London News

“… so najboljša “tribute to” skupina Led Zeppelin”
BBC Newsnight

“Hej, človek, to je res je… dober glas, ki ga imaš,
moraš biti na je…. heliju, da lahko zapoješ tako visoko.”
Ozzy Osbourne

VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=CFDL-b6AyfE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ezlvFFCWP7s&feature=related

SPLETNA STRAN:
http://www.letzzep.com/

NAJCENEJŠE VSTOPNICE (13 eur)
Ekskluzivno samo preko Mladi smo >>> https://www.mladismo.si/bonitete/207/letz-zep-cvetli-arna-ljubljana-first-minute-vstopnice

PREDPRODAJA EVENTIM (18 eur) – že na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima (Petrol, Pošta, Big Bang,…) ali preko spleta: http://bit.ly/letzzep_vstopnice

Время

6 (четверг) 21:00 - 7 (пятница) 02:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий