Октябрь, 2016

22Окт20:0023:45LAČNI FRANZ20:00 - 23:45 Kino Šiška Ljubljana, Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana

Подробности события

Legendarni Lačni Franz Official s posebnima gostoma na velikem koncertu, na katerem bodo poleg železnega repertoarja predstavili novi album Ladja norcev. V glasbeno pristanišče nas bo pospremila mlada kamniška rock skupina Kalaia.

 

Ne samo, da je Lačni Franz pomlajen, temveč se je z Ladjo norcev korajžno podal na razburkana morja in opozoril, da je še vedno angažiran, glasen, udaren, žanrsko samosvoj in da so pesmi iz železnega repertoarja z leti samo pridobile na aktualnosti, k temu pa pripomorejo tudi novejše, nekatere prepesnjene, druge pa čisto sveže. Na koncertu bo tako mogoče slišati legendarnega Praslovana, Zarjavele trobente, Spet na svoji strani, Naj ti poljub nariše ustnice, Čakaj me, Ne mi dihat za ovratnik, Zadnja večerja, Zdravljica, Nova Okupatorka, Bolj star, bolj nor, Ladja norcev, Na muca, na klobaso!, Naš novi bog, Jebiveter Junior, Cmokfehtar, Naj zadnji ugasne luč, Aleluja …

 

Lačni Franz je v zadnjem letu koncertno zaokrožil po slovenskih klubih, uspešno predstavil nove pesmi, navdušil na poletnih mestnih dogodkih in nekaterih festivalih tako doma kot tudi na tujem. Pripravljen je za povratek na večji oder Kina Šiška, ki ga bo otvorila mlada kamniška rock skupina Kalaia, kot posebna gosta Lačnega Franza pa bosta nastopila MAGNIFICO in Melee (Werefox).

 

Vstopnice 14 eur, 16 eur na dan koncerta. – Že v prodaji!

Время

(суббота) 20:00 - 23:45

Местоположение

Kino Šiška Ljubljana

Trg prekomorskih brigad 3, 1000 Ljubljana

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий