Март, 2017

09Мар19:0021:00Katero pivo je pravo zame? (Bunker Murska Sobota)19:00 - 21:00 Bunker postapocalyptic steampunk bar, Slovenska ulica 47, 9000 Мурска-Собота

Подробности события

Ekipa Pivopis.si bo v drugi ediciji turneje »Katero pivo je pravo zame?« obiskala številne lokale po Sloveniji, ki točijo kakovostno pivo iz vseh koncev sveta in tako skrbijo za dvigovanje kulture pitja piva pri nas. Karavana se bo ustavila tudi pri nas!

Ljudje smo zaradi številnih kvalitetnih in raznolikih piv, ki so na voljo pri nas, začeli pivo dojemati drugače. Pivo je končno dobilo pozornost, ki si jo nedvomno zasluži.

Delavnica je namenjena vsem ljubiteljem piva. Primerna je tako za začetnike, ki se z vrhunskim pivom še niso srečali, kot tudi za tiste, ki že znajo ceniti odlično pivo. Zagotovo je primerna tudi za nežnejši spol, saj je pravo pivo lahko veliko boljše kot mojito.

Kaj vas na dogodku čaka?

-Vodena degustacija (Andrej Colarič s svetovno priznanim nazivom za poznavanje piva – Certified Cicerone® in Davor Mišmaš, BJCP sodnik piva in nagrajeni pivovar.).
-Skrivnostna metoda izbiranja “vašega” piva, ki se že stoletja prenaša iz roda v rod.
-6 kozarcev vrhunskega butičnega piva najrazličnejših barv, arom, okusov in karakterjev.
-Druženje po dogodku.
-Pivovarske zgodbe. Nekatere celo resnične.

Vsi dogodki se začnejo ob 19.00. Cena je 12,00€ v preprodaji in 14,00€ na dan dogodka.

Prijave potekajo v našem lokalu ali na povezavi http://bit.ly/PivopisovaTurneja2017

Время

(четверг) 19:00 - 21:00

Местоположение

Bunker postapocalyptic steampunk bar

Slovenska ulica 47, 9000 Мурска-Собота

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий