Connect with us

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 15 Апр 2024
  • Time: 14:00 - 16:00

Места

Cankarjev dom Ljublana
Cankarjev dom Ljublana
Категория
QR Code

Войти

Рубрики

Войти

Рубрики

Войти

Рубрики

Дата

15 Апр 2024
Expired!

Время

20:00 - 22:00

Gruzijski nacionalni balet Sukišvili

Gruzijski nacionalni balet Sukišvili je osupljiv plesni biser, ki tradicionalno folklorno dediščino združuje z akrobatsko eleganco in sodobno plesno tehniko, da bi ustvarili vznemirljive in spektakularne uprizoritve. Moški s temperamentom in odločnostjo, ki prikazuje njihovo tako bojevito kot plemenito naravo, ter ženske z očarljivostjo in lepoto, vas bodo zagotovo navdušili.
Boji z meči in drugimi elementi, ki prikazujejo bojevniške akrobacije, imajo pomembno mesto v uprizoritvah gruzijskega nacionalnega baleta Sukišvili. Ti elementi so del tradicionalnega gruzijskega plesnega repertoarja ter odražajo zgodovino vojskovanja in bojevniško kulturo države. Plesalci pogosto nastopajo z meči, ščiti in drugim orožjem, njihovi gibi pa so visoko koreografirani, da pokažejo svojo spretnost, okretnost in moč.
15. apr. 2024, ob 20:00
16. apr. 2024, ob 20:00

The event is finished.


Notice: Undefined variable: user_ID in /home/rbbu01/domains/slavjanskijbulvar.si/public_html/datoteke/themes/zox-news/comments.php on line 49

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Compare Listings

Title Price
Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять
Отказаться