Апрель, 2017

05апр16:0019:00Grafitarnica - grafitarska delavnica16:00 - 19:00

Подробности события

Grafitarnice se počasi vračajo nazaj na dnevno svetlobo. Če nam ga aprilsko vreme ne zagode, bo tokratna delavnica ustvarjanja grafitov in šablon za začetnike vseh starosti spet potekala na svežem zraku. Kje? Ja, na Letnem vrtu kluba Gala Hala vendar!

Osma Grafitarnica bo torej potekala v ali ob klubu Gala Hala na Metelkovi v Ljubljani v sredo 5. aprila 2017 od 16. do 19. ure. Na delavnici boste spoznali različne tehnike sprejanja in se pod vodstvom izkušenih sprejarskih umetnikov podučili o vseh praktičnih plateh grafitiranja in šabloniranja. Za nameček pa boste spoznali še cel kup sprejarskih trikov.

Če bo slabo vreme in bo delavnica potekala v notranjosti kluba, naj povemo, da tam uporabljamo posebne zdravju prijazne spreje, ki so zaradi vodne osnove povsem brez vonja in čisto nenevarni.

Kaj boste počeli?
Delavnica se začne s profesionalno demonstracijo grafitiranja in šabloniranja, predstavitvijo specializiranih sprejev in splošnim uvodom v grafitarsko umetnost. Po uvodni demonstraciji in predstavitvi boste dobili priložnost, da skreirate svoje šablone in grafite pod budnim očesom enega ali dveh (odvisno od števila prijavljenih) profesionalnih uličnih umetnikov.

Česa se boste naučili?
Od tega kako nasprejati pravo črto za pravi učinek, kako izrezati šablono, kako držati sprej, do tega kako razviti svoj stil.

Kaj boste odnesli domov?
Poleg novih veščin in dobre volje še marsikaj. Najbrž vas bo zanimalo, da lahko ob koncu delavnice svoj grafit in/ali šablono nasprejate na slikarsko platno in to sliko vzamete s seboj. Potem jo recimo obesite na steno pri sebi doma ali pa jo komu podarite.

Tehnične podrobnosti
Delavnice se lahko udeležite tako, da izpolnite prijavnico: http://www.ljubljanagraffititour.com/grafitarska-delavnica-april/
Zasnovana je za grafitarske začetnike (skoraj) vseh starosti: tako za otroke od 9. leta naprej kot mladostnike in odrasle. Vse nujne reči, ki jih potrebujete za sproščeno in ustvarjalno vzdušje na delavnici, vključno z vsemi potrebščinami in materiali (spreji, rezalna podlaga, olfa noži, rokavice, flomastri, vnaprej pripravljene podobe in platna), priskrbimo mi.

Lokacija
Klub Gala Hala, Metelkova ulica 6, Metelkova Mesto, 1000 Ljubljana. LPP postajališče: Friškovec na Masarykovi cesti.

Cena
30€/oseba (gotovina na dan delavnice)
25€/oseba (preko TRR vsaj 5 dni pred delavnico)
20€/oseba (v primeru skupinske prijave 6 oseb ali več pišite na info@ljubljanagraffititour.com)

Prijava
Izpolni prijavnico: http://www.ljubljanagraffititour.com/grafitarska-delavnica-april/

Время

(среда) 16:00 - 19:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий