Декабрь, 2019

06Дек17:0019:30Each One Teach One: HIP HOP Showcase v Mostah17:00 - 19:30 Mladinska postaja Moste, Zaloška cesta 55

Подробности события

Projekt Each One Teach One v sodelovanju z Mladinska postaja Moste, predstavlja dogodek:

HIP HOP SHOWCASE V MOSTAH

V petek 6.12.2019, bomo v prostorih Mladinska postaja Moste, predstavili veščine hip hop kulture.

Hip hop je kuturni fenomen, ki je zrasel na pogorišču obubožanih in razdejanih sosesk južnega Bronxa v začetku 70-ih let. Uveljavil se je na ulicah kot odgovor na brezup ter nasilje, razvija pa se še danes po celem svetu in del te kulture lahko postaneš tudi ti.

To je edinstvena priložnost, da se v svojem domačem kraju spoznaš z različnimi elementi hip hop-a v obliki delavnic in to zastonj! Poučevanje bo ob interesu možno tudi nadaljevati, ob rednih terminih.

PROGRAM:

RAP
DJ-ING
BEATMAKING
GRAFFITI

Rap, DJ, breaking/hip hop ples, grafiti in beatmaking delavnice bo pod mentorstvom izvajala ekipa mladih hip hop glav, z znanjem pridobljenim pri Javni zavod Mladi zmaji v sklopu mestnega inkubatorja.

Each One Teach One je mladinski projekt, ki se je leta 2016 začel kot medvrstniško predajanje neformalnega znanja kulturnih dobrin hip hop-a, s strani mladih fantov in deklet.

Z načrtovanimi aktivnostmi želimo mlade usmeriti v lastne interese in skupaj z njimi oblikovati različne mladinske projekte ter jim na tak način predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa, hkrati pa jih vključiti v družbo.

Dogodek izvajamo v sodelovanju z: Mladinska postaja Moste, DJ Telovadnica, Mestna občina Ljubljana in s projektom Each One Teach One.

⚫ Breaking ⚫ DJing ⚫ Graffiti art ⚫ Music production ⚫ MCing

Время

6 Декабрь 2019, 17:12 - 6 Декабрь 2019, 19:12

Местоположение

Mladinska postaja Moste

Zaloška cesta 55