Ноябрь, 2019

21Нояб14:0016:30Each One Teach One: HIP HOP Showcase v Coni MOST14:00 - 16:30

Подробности события

Projekt Each One Teach One v sodelovanju s Cona Most predstavlja dogodek:

HIP HOP SHOWCASE v Coni Most.

V četrtek 21.11.2019, bomo v prostorih Cona Most, predstavili veščine hip hop kulture.

Hip hop je kuturni fenomen, ki je zrasel na pogorišču obubožanih in razdejanih sosesk južnega Bronxa v začetku 70-ih let. Uveljavil se je na ulicah kot odgovor na brezup ter nasilje, razvija pa se še danes po celem svetu in del te kulture lahko postaneš tudi ti.

To je edinstvena priložnost, da se v svojem domačem kraju spoznaš z različnimi elementi hip hop-a v obliki delavnic in to zastonj! Poučevanje bo ob interesu možno tudi nadaljevati, ob rednih terminih.

PROGRAM:

HIP HOP SHOW
RAP
DJ-ING
BEATMAKING
BREAKING in HIP HOP
GRAFITI

Rap, DJ, breaking/hip hop ples, grafiti in beatmaking delavnice bo pod mentorstvom izvajala ekipa mladih hip hop glav, z znanjem pridobljenim pri Javni zavod Mladi zmaji v sklopu mestnega inkubatorja.

Each One Teach One je mladinski projekt, ki se je leta 2016 začel kot medvrstniško predajanje neformalnega znanja kulturnih dobrin hip hop-a, s strani mladih fantov in deklet.

Z načrtovanimi aktivnostmi želimo mlade usmeriti v lastne interese in skupaj z njimi oblikovati različne mladinske projekte ter jim na tak način predstaviti kvalitetno preživljanje prostega časa, hkrati pa jih vključiti v družbo.

Dogodek izvajamo v sodelovanju s: Cona Most, Cona Skupnostni Programi ZaMlade, DJ Telovadnica, Mestna občina Ljubljana in s projektom Each One Teach One.

⚫ Breaking ⚫ DJing ⚫ Graffiti art ⚫ Music production ⚫ MCing

Время

21 Ноябрь 2019, 14:11 - 21 Ноябрь 2019, 16:11