Май, 2017

18Май20:0021:30Domen Valič: Zapornik št 32320:00 - 21:30

Подробности события

V kavarno Union prihaja Igralec leta 2016, voditelj oddaje Slovenija ima talent Domen Valič z odlično monokomedijo Zapornik št. 3.2.3.

Monokomedija Zapornik št. 3.2.3. predstavi Alojzija Šušteršiča (igra Domen Valič), neprilagojenega posameznika, ki za družbo ne mara dosti in ta za njega še manj, kako si življenje zrežira po svoji volji.

Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke in teenajgersko rajanje pa z zaporom.

Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto ‘Mene, ne bo noben jebal’ s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.

Režija in dramski tekst: Matej Mijatović

Prodaja vstopnic: EVENTIM (Petrol, Pošta, www.eventim.si, Grand hotel Union) in 1h pred predstavo na blagajni v kavarni Union.

Rezervacije vstopnic in info: 040 33 66 72

O Domnu..

Domen Valič je bil svoj čas državni prvak v družabnih plesih, potem pa se mu je naenkrat zazdelo da je plesni podij vendarle prenizek in da je gledališki oder tisti pravi iz katerega se te lahko dobro sliši in vidi. Diplomiral je na AGRFT in postal redni član igralskega orkestra MGL.

Время

(четверг) 20:00 - 21:30

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий