Март, 2017

17Мар20:0022:00Dobrodelni koncert Nasmeh za življenje20:00 - 22:00

Подробности события

Še pomnite lanski dobrodelni koncert Nasmeh za življenje? Na njem je Nina Pušlar z gosti v živo v Cankarjevem domu in s posnetkom na RTV Slovenija zbirala sredstva za Združenje multiple skleroze Slovenije. Akcija je potekala dober mesec dni, nasmehi in hvaležnost pomoči potrebnih ob zbranih več kot 20.000€ pa so bili očitni. Letos se je Nina odločila iti korak dlje…

Slogan Nasmeh za življenje bo ostal in postal ime nove dobrodelne fundacije, ki jo je Nina z ekipo ustanovila v začetku leta. S fundacijo Nasmeh za življenje bo Nina z ekipo zbirala sredstva in pomagala še večjemu številu ljudi in združenjem, ki jih bo komisija fundacije izbrala. Za pomoč pa potrebujejo tudi vse vas, ki boste fundacijo finančno podprli.

Za začetek delovanja fundacije Nasmeh za življenje je Nina izbrala petek, 17. marec, in veliki dobrodelni koncert. Zgodilo se bo v Mariboru, v veliki dvorani Slovenskega Narodnega Gledališča. Tudi tokrat se bodo Nini pridužili odlični glasbeni gostje in tudi tokrat se obeta poseben večer.

Prodaja vstopnic na vseh prodajnih mestih EVENTIM

Preko spleta: http://www.eventim.si/si/vstopnice/nina-puslar-nasmeh-za-zivljenje-maribor-sng-455940/event.html

Se vidimo v mariborskem SNG-ju, v petek, 17. marca, ob 20h!

Время

(пятница) 20:00 - 22:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий