Май, 2017

19Май09:3015:00Dan odprtih vrat09:30 - 15:00

Подробности события

V gledališkem svetu je vse mogoče, vse je hkrati resnično in neresnično. Gledališko doživetje nas posrka v svet, v katerem čas in prostor nimata mej, predrami vse naše čute in vzbudi v nas najrazličnejša občutja. Ko pa iz tega čarobnega sveta spet stopimo v vsakdanjost, se pojavijo najrazličnejša vprašanja: Ali igralci med predstavo zares pojedo zrezek? Kaj pa, če ne marajo mesa? Kako da se ne porežejo, ko na odru stopijo na razbit kozarec? Je gledališka kri iz paradižnikove omake? Kaj dela rekviziter? Kako naredijo maskerji igralcem umetno plešo? Na Draminem dnevu odprtih vrat vam bodo gledališki ustvarjalci odkrivali gledališke skrivnosti. Spoznali boste maskerje, rekviziterje, garderoberje, igralce …

Pridružite se nam na predstavitvi gledaliških poklicev in raziskovanju Drame. Najpogumnejši boste lahko stopili tudi na čarobne gledališke deske našega velikega odra. Družili se bomo v petek, 19. maja, od 9.30 do 15.00, zberemo se pred osrednjim vhodom v Dramo.

Zaključene skupine, vrtci in šole prijavite obisk na spela.sinigoj@drama.si ali pokličite 041 311 105. Vabljeni tudi gledališki navdušenci vseh starosti, ki boste prišli posamezno.

Время

(пятница) 09:30 - 15:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий