Декабрь, 2019

22Дек11:0019:00Božični Artish v Radovljiški graščini11:00 - 19:00 Radovljiška Graščina (Radovljica Mansion), Linhartov trg 1

Подробности события

KAM PO UNIKATNA DARILA?
NA ARTish!

Zadnji letošnji ARTish bomo preselili v prelepo Radovljiško graščino! V nedeljo, 22. decembra, nas tam lahko obiščete med 11.00 in 19.00.

S O D E L U J E J O :

– Uršula Oitzl Magister
– UriKuri by Uri KuriArt
– Woohoo – natural wooden jewellery
– SAPEA
– LISICA & VOLK by Anja Pitamic
– Podobe by Erika Č. Jug
– Kvačka – Unikat by Lidija Gergek
– PatsyClothing by Patsy Patsolina
– Patsy – oblačila za dojenje
– CORKART by Andrea Krelj-Funák
– Moja Ovčka by Tjaša Šporar
– LanaLenassi
– unikateja by Mateja Slivnik
– NECI by Neža Cigale
– ZAVOD KALEIDOSKOP
– Barby Pottery
– Monika Jenkole
– ALEFI by Rebeka Toporišič Prislan
– ČIPKOLITA
– Katjuni
– ZUnikat
– Monstermade
– Esthetic Wood
– NiceArt by Katja Zrimšek
– RubyLu
– Lace4You

* * * * * * *

http://www.artish.si/dogodki
https://www.radolca.si/sl

* * * * * * *

SPREMLJEVALNI PROGRAM:

11.00 – 19.00: ARTish, ustvarjalni festival s prodajno razstavo avtorskih del, Radovljiška graščina

12.00 – 15.00: DELAVNICA OBLIKOVANJA KERAMIKE S 6th SENESE ART, Radovljiška graščina

16.00 – 19.00: Nataša Artiček, koncert, Radovljiška graščina

17.00 – 19.00: Kaj tako diši? Ustvarjalna delavnica izdelovanja oljnih izparilnikov in dišečih blazinic s Čebelarskim muzejem, Radovljiška graščina

TOPLO VABLJENI!

* * * * * *

Ali se zavedate kaj pomeni ustvarjalcu, ko pri njemu kupite njegov izdelek? Kajti, ko kupite unikatni izdelek, kupite več kot samo stvar. Kupite neskončno število ur, vdahnjenih v ta izdelek. Energijo, ki je vanj vnešena. Zadovoljstvo in srečo, ko je izdelek dokončan in točno tak, kot si ga je umetnik zamislil. Kupiš mali košček srca in duše, ki sta vtkana vanj. Neprespane noči in zgodnja jutra. Zakaj? Zato, ker verjamejo v svoje delo, v pot, v katero so se podali. S tem, ko kupite nekaj od ustvarjalca samega, spoznate njegovo zgodbo, njegov pomen življenja, njegove cilje, upanja in želje. Stopite v njegov svet skozi vedno odprta vrata in za vedno ostanete z njim.

Seveda lahko nakup opravite tudi z samo enim klikom, neosebno, na hitro, ker pač že morate. Ali pa skočite v bližnjo trgovino z unikatnimi izdelki, kjer ustarjalcu odškrtnejo vsaj 50% svojega truda. Verjemite, umetnikom / ustvarjalcem ni lahko. Veliko je takih, ki se odpovedo redni službi in redni plači samo zato, ker verjamejo vase, v svoje delo, v to, da bodo uspeli. Temu sledijo mesečne borbe s preživetjem, plačevanjem prispevkov, položnic, preživljanjem družine. Ne, ni jim lahko!

Zato je tukaj ARTish. Že deveto leto podpiramo, spodbujamo, jih gledamo kako rastejo in zapuščajo naše gnezdo in se s svojim delom dvigajo v višave. Tukaj smo za to, ker verjamemo v naše poslanstvo, verjamemo v ARTishane in verjamemo, da vsakič znova z unikatnimi razveselimo številne sorodne duše, ki prav tako verjamemo v nas in z nakupom izdelov pri ustvarjalcih prenašajo posebno sporočilo naprej.

KUPUJMO NAJLEPŠA DARILA OD SLOVENSKIH USTVARJALCEV IN PODPIRAJMO NJIHOVO DELO!

Время

22 Декабрь 2019, 11:12 - 22 Декабрь 2019, 19:12

Местоположение

Radovljiška Graščina (Radovljica Mansion)

Linhartov trg 1