Февраль, 2017

19 февр08:0023:00Borovo gostüvanje v Križevcih08:00 - 23:00 Prostovoljno gasilsko društvo Križevci v Prekmurju, Križevci 153/b, 9206 Križevci

Подробности события

P O Z V A N J E

BOROVNJAK Andraš             ŠČÜFKOVA Kata

Z Goričkih Križevec – vilica Zeleni log, sta si zgučala, ka ta v zakonski đaren stoupila. Blajženo vküp vezanje pa dejvanje boude v nedelo, 19 süšca (febrara) 2017 kaole 8. vöre v Križevcaj pri gasilskon domi.
Za tao priliko smo pripravile

»B O R O V O  G O S T Ü V A N J E«

Na štero Vas pa Vašo poštüvano familijo trnok lepao pozavamo. Za vašo dobro volao do se pobrigale najbaokše goslarđe. Na volao de Vam pečenka od divđe svinjej pečene na zavečon sale. Če te žedne, de Vam na volao najbokše pitvina od veverčnoga mlejka dale. Na volao do Vam sefelej meštre s svojin najfalejšen delon. Za Vaše zdravđe se pobrigajo doktorđe s sefelej vrastvon. Mele te tuj priliko vidite divđo stvarino. Ka se Vam ne bi kaj zgaodilo pa se za Vas pobrigajo naše šondarđe.

Pozivamo Vas, prijte za gvüšno, ka Van rejsan nede žao!

Gasilsko društvo Križevci in vaščani vasi Križevci

Kaj je Borovo gostüvanje?

//////////////////////

V A B I L O

BOROVNJAK Andrej                 ŠČÜFKOVA Kata

iz Križevcev na Goričkem – ulica Zeleni gozd, sta se dogovorila, da bosta stopila v zakonski stan. Blagoslovljena poroka bo v nedeljo, 19. februarja 2017 okoli 8. ure v Križevcih pri gasilskem domu.
Za to priložnost smo pripravili

»B O R O V O  G O S T Ü V A N J E« (poroka z borom)

Na katero Vas in Vašo spoštovano družino zelo vljudno vabimo. Za vašo dobro voljo bodo poskrbeli najboljši glasbeniki. Na voljo bo pečenka divjega prašiča, pečena na zajčjem olju. Če boste žejni, Vam bo na voljo najboljša pijača vse od veveričjega mleka naprej. Na voljo Vam bodo tudi različni mojstri s svojim najcenejšim delom. Za Vaše zdravje bodo poskrbeli zdravniki z različnimi zdravili. Imeli boste priložnost viditi divjo stvarino. Da se Vam ne bi kaj zgodilo, pa bodo za Vas poskrbeli naši policisti.

Pozivamo Vas, da zagotovo pridete, Saj Vam resnično ne bo žal!

Gasilsko društvo Križevci in vaščani vasi Križevci

Kaj je Borovo gostüvanje?

Время

(воскресенье) 08:00 - 23:00

Местоположение

Prostovoljno gasilsko društvo Križevci v Prekmurju

Križevci 153/b, 9206 Križevci