Февраль, 2017

17 февр( февр 17)22:0018( февр 18)02:00Boris Novković // Unplugged - Gole Pjesme22:00 - 02:00 (18) ŠTUK Maribor, Gosposvetska 83, 2000 Maribor

Подробности события

Ekskluzivni akustični koncert Borisa Novkovića za Valentinovo v Mariboru!

»U dobru i zlu u javi i snu,
Znaj da uvijek bit’ ću tu,
I kad padne noć i kad svane dan,
Tu sam ljubav da ti dam….«

Po desetih letih se eden največjih sodobnih hrvaških piscev glasbe in kantavtorjev vrača v štajersko prestolnico. V petek, 10. februarja bomo na Štuku v romantičnem ambientu ter večeru ljubezni lahko prisluhnili večnim velikim hitom. Novković bo na koncertu zapel svoje najboljše hite in jih zbral v edinstven glasbeni dogodek!

Boris Novković je poznan po mnogih velikih hitih, svoj preboj je začel že 1986 z prvim albumom in pesmijo – Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara). Svojo glasbeno kariero je zgradil kot izjemen pisec, saj je večino svojih skladb napisal sam, ustvarjal pa je tudi za druge priznane glasbenike kot so Tony Cetinski, Leteći odred, Severina, Danijela, Srebrna Krila, Guliano, Crvena Jabuka in mnogi drugi.

Vse do danes je ustvaril še ostale izjemne hite kot so »Vukovi umiru sami«, »U dobru i zlu«, »Daleko«, »Prodala me ti«, »Malo nas je al’ nas ima«, »Nek Se Raduje«, »Mi smo jači i od sudbine«, »Dok svira radio«, …

Boris je v karieri nastopal skoraj na vseh festivalskih odrih na Hrvaškem, med drugimi pa je svojo državo zastopal tudi na Eurosongu s skladbo ”Vukovi umiru sami”.

//VSTOPNINA//

PREDPRODAJA: 14 EUR
Vstopnice na voljo v kavarni Štuk ter na vseh prodajnih mestih Eventima.
SPLETNA PRODAJA: http://bit.ly/2ijPIwK

Pričarajte svoji boljši polovici romantičen ter nepozaben glasbeni večer na Štuku.

www.stuk.org
www.borisnovkovic-official.com
www.facebook.com/boris.novkovic.official/

Время

17 (пятница) 22:00 - 18 (суббота) 02:00

Местоположение

ŠTUK Maribor

Gosposvetska 83, 2000 Maribor