Декабрь, 2019

07Дек(Дек 7)22:0008(Дек 8)05:00Bojler Rum 3 / finest clubbing experience22:00 - 05:00 (8) Jazz Klub Satchmo, Strossmayerjeva ulica 6

Подробности события

Sweet Entertainment pripravlja decembrsko poslastico.
Na Bojler rumu bomo gostili mojstra festivalskih in klubskih odrov v regiji, vrhunskega mešalca zvočnih koktejlov radijske oddaje Rush Hour na frekvencah radia Val 202. Gostili bomo dj-a, ki predstavlja melodični house v pravem pomenu besede.

Dj TIM URBANYA
Globoke bas linije, ki človeka zapeljejo v gibanje in skrbno izbrani vokali, ki obudijo čustva. To je tisto, kar je Tima pripeljalo na odre vodilnih klubov in festivalov v regiji. Svoj pečat je pustil v Ambasadi Gavioli, Byblosu, Kurzschlussu, Cirkusu, v okviru Festivala Maribor, kjer je elektroniko povezal s klasiko, na festivalu Exit, kjer je bil opazni nosilec slovenskih zvokov in v areni Stožice, ko je publiko navlažil mnogo preden je na oder stopil David Guetta.

Za ogrevanje bo kot prvi poskrbel mojster raznolikih ritmov dj SINNA SPINNA. Za njim vajeti prevzame dama mariborske elektronske scene, čarobna dj-ka SNUPEE.

Zaključila bosta elektronska mačka, odgovorna za premnoge nepozabne partyje. V dvoboju se bosta udarila elektronska pionirja dj OM in dj SHOCKER D.

Vabljeni!

Starostna omejitev 18+
Vstopnina 8eur
Rezervacije miz: Satchmojazzklub@gmail.com

Время

7 Декабрь 2019, 22:12 - 8 Декабрь 2019, 05:12

Местоположение

Jazz Klub Satchmo

Strossmayerjeva ulica 6