Апрель, 2017

05апр21:0023:55Bohem - Orto Fest 201721:00 - 23:55

Подробности события

Vstopnina 7 € v predprodaji in 10 € na dan koncerta.

Bohem – Nov začetek

Po daljšem obdobju se z novim hitom “Balada o njej” na slovenske odre in ponovno tudi na Orto fest, kjer bo njihov premierni nastop vrača zasavska rock skupina Bohem.

” Glavni poudarek pri nastajanju novega komada je bil – da zmoti. Da naredimo nekaj drugačnega, posebnega, poigravali smo se z idejo združevanja več stilov. Vsak del komada bi lahko bil nosilec svoje samostojne pesmi, še posebej refren pa je tako zapomljiv, energičen, zabaven, da smo vedeli, da imamo nekaj več. Za nas je pesem nov, svež začetek in ideja, da si je treba upati več, je danes naš največji navdih. Imeli smo jajca in to tudi storili.” so komentirali člani banda.

Za produkcijo in mix je tokrat poskrbel Miha Gorše, izid pesmi pa je pospremil tudi novi videospot izpod taktirke Dejana Baboseka.

Komad in spot si lahko poslušate in ogledate tule :
https://www.youtube.com/watch?v=LtCblM7R4iE

Bohem sicer nadaljujejo zgodbo, ki so jo začrtali hiti, kot so On je jaz, Deveti junij, Romanca, Kraljica sanj itd., ki seveda poleg ostalih pesmi iz železnega repertuarja več kot 15 letne kariere ne bodo manjkali tudi na njihovem koncertu v sklopu Orto festa.
Kot presenečenje pa bodo ekskluzivno predstavili še nekaj čisto novega in svežega.

Vabljeni na boemske Bohem !

Več na :
http://www.orto-bar.com/orto-fest/orto-fest-2017-bohem-slo

Время

(среда) 21:00 - 23:55

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий