Декабрь, 2019

09Дек19:0020:00Aljoša Bagola: Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke19:00 - 20:00 Cankarjev dom, Prešernova cesta 10

Подробности события

Povezuje Bernarda Žarn, glasba Balladero.

Vstopnice prodaja Cankarjev dom. Cena vstopnice: 7 EUR. Cena vključuje pijačo dobrodošlice.

Aljoša Bagola, eden najbolj priznanih in največkrat nagrajenih slovenskih oglaševalskih kreativnih direktorjev, izvrsten pripovedovalec zgodb, priljubljen predavatelj in kolumnist, s knjigo Kako izgoreti prinaša iskreno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

Spremenimo pričakovanja in pričakujmo spremembe.

Z bistroumnimi miselnimi obrati in domišljenimi besednimi igrami nas mojstrsko popelje med navdihujoče življenjske zgodbe, pretresljiva spoznanja, nepričakovane uvide in nevsakdanja razmišljanja o tem, kako se učinkovito spoprijeti s podivjanostjo sodobnega sveta ter kljub vsemu v njem najti kanček utehe, pomirjenosti in optimizma.

Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že skoraj dvajset let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel prek 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil večkrat razglašen za slovenskega kreativnega direktorja leta. Je redni član žirij na festivalih doma in v tujini ter priznan kolumnist in predavatelj.

V življenju ni vedno vse odvisno od nas, je pa od tega, kako življenje doživljamo, odvisna naša sreča. Kot sem po izkušnji z izgorelostjo ugotovil sam, se recept za srečo skriva v tem, da najprej opustimo neuresničljiva pričakovanja sveta, ki od nas zahteva nenehno vzhičenost.

Zato se ne trudimo preveč z veličino. Ne trudimo se preveč s svojo zapuščino, ne potujmo s preveč prtljage in se ne predajajmo nepotrebnemu trpljenju. Smisel življenja ni v tem, kaj pustiš za seboj, ampak v tem, kaj življenje pusti v nas.

Za dogodek so na voljo novinarske akreditacije. Vlogo sprejema Cankarjev dom prek obrazca na www.cd-cc.si/akreditacije.

Время

9 Декабрь 2019, 19:12 - 9 Декабрь 2019, 20:12

Местоположение

Cankarjev dom

Prešernova cesta 10