Апрель, 2017

22апр09:0017:002. Festival SIRA, OLJ, VINA & RIB09:00 - 17:00

Подробности события

April v znamenju sira, olj & špargljev!

V Celjskem sejmu kot organizatorju največjih sejmov v Sloveniji in širše smo v letu 2015 začeli s projektom Sobote na celjskem sejmišču, ki je do sedaj navdušil že več tisoč zadovoljnih obiskovalcev, ponudnikom pa omogočil dodaten vir zaslužka, zato nadaljujemo s kulinaričnimi festivali, ki so se že dodobra zasidrali v zavesti vas dragih obiskovalcev celjskega sejmišča.

Predstavljamo vam 2. festival SIRA, OLJ, VINA & RIB!
Čaka vas široka paleta sirov in olj, ter različne sorte špargljev, ki velja za kralja zelenjave, saj ima od vse zelenjave največ zdravilnih lastnosti.

Ponudba, ki je sicer običajno ni mogoče najti na trgovinskih policah, je navdušila ljubitelje dobre hrane in pijače iz vseh slovenskih regij, ki so postali redni obiskovalci festivalov. V letu 2015 vas je bilo na 1. Festivalu olj & sirov kar 1.300.

KDAJ: V soboto, 22. aprila 2017, od 9. do 17. ure
KJE: Sejemska dvorana C

Zakaj ga ne smete zamuditi?
• VSTOPNINE NI
• PARKIRANJE BREZPLAČNO
• DEGUSTACIJE IN UGODNI NAKUPI
• PONUDBA DOMAČIH IZDELKOV IN PRIDELKOV
• ZABAVNO DOGAJANJE
• Največje prednosti po prepričanju obiskovalcev: Vse na enem mestu, tradicija, lokacija, prepoznavnost, novosti.
• Največje prednosti po prepričanju razstavljavcev: Promocija, tradicija, lokacija, velik obisk, raznolikost, neposreden stik s strankami.

Okusite vse vrste kulinaričnih dobrot tudi v duhu ekolško pridelanih mlečnih izdelkov, najrazličnejših vrst sira, jogurtov, olj (oljčno olje s pomarančo ali limono…), konopljinega olja, čajev, proteinov, semen, kruha, keksov, kozmetike, do divjih špargljev in odličnih zdravih jedi iz špargljev, jagod, rib in vina, ki se odlično prilega h tovrstnim dobrotam.

Vabimo vas na spomladansko kulinarično obarvano sejemsko soboto za ljubitelje vsega dobrega, da preživite prosti čas v najboljši družbi in se prepustite razvajanju celjskega sejmišča, saj priložnosti za nova kulinarična doživetja (degustacije), zabavo in ugodne nakupe, ne bo manjkalo! 🙂

Kontakt:
E-pošta: info@ce-sejem.si

Lepo vas pozdravljamo in se vidimo! 😉 Ekipa CE Sejma.

Время

(суббота) 09:00 - 17:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий