Апрель, 2017

22апр09:0017:002. Festival palačink & cesarskega praženca09:00 - 17:00

Подробности события

April tudi v znamenju sladkih razvad PALAČINK & CESARSKEGA PRAŽENCA!

V Celjskem sejmu kot organizatorju največjih sejmov v Sloveniji in širše smo v letu 2015 začeli s projektom Sobote na celjskem sejmišču, ki je do sedaj navdušil že več tisoč zadovoljnih obiskovalcev, ponudnikom pa omogočil dodaten vir zaslužka, zato nadaljujemo s kulinaričnimi festivali, ki so se že dodobra zasidrali v zavesti vas dragih obiskovalcev celjskega sejmišča.

Predstavljamo vam 2. Festival PALAČINK & CESARSKEGA PRAŽENCA!
Okusite sladko razvajanje slastnih palačink z najrazličnejšimi čokoladnimi in sadnimi nadevi ter kraljevksega cesarskega praženca, ki vas bodo pripeljali do sladkega greha in eksplozije okusov.

Ponudba, ki je sicer običajno ni mogoče najti na trgovinskih policah, je navdušila že številjne kulinarične navdušence ter ljubitelje dobre hrane in pijače iz vseh slovenskih regij, ki ste postali redni obiskovalci festivalov.

KDAJ: V soboto, 22. aprila 2017, od 9. do 17. ure
KJE: Sejemska dvorana C

Zakaj ga ne smete zamuditi?
• VSTOPNINE NI
• PARKIRANJE BREZPLAČNO
• DEGUSTACIJE IN UGODNI NAKUPI
• PONUDBA DOMAČIH IZDELKOV IN PRIDELKOV
• ZABAVNO DOGAJANJE
• Največje prednosti po prepričanju obiskovalcev: Vse na enem mestu, tradicija, lokacija, prepoznavnost, novosti.
• Največje prednosti po prepričanju razstavljavcev: Promocija, tradicija, lokacija, velik obisk, raznolikost, neposreden stik s strankami.

Vabimo vas na spomladansko kulinarično obarvano sejemsko soboto za ljubitelje vsega dobrega, da preživite prosti čas v najboljši družbi in se prepustite razvajanju celjskega sejmišča, saj priložnosti za nova kulinarična doživetja (degustacije), zabavo in ugodne nakupe, ne bo manjkalo! 🙂

Kontakt:
E-pošta: info@ce-sejem.si

Lepo vas pozdravljamo in se vidimo! 😉 Ekipa CE Sejma.

Время

(суббота) 09:00 - 17:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий