Апрель, 2017

22апр09:0017:002. Festival palačink cesarskega praženca olj sira vina & rib09:00 - 17:00

Подробности события

April tudi v znamenju sladkih razvad PALAČINK & CESARSKEGA PRAŽENCA ter Sira, Olj, Vina & Rib!

V Celjskem sejmu kot organizatorju največjih sejmov v Sloveniji in širše, smo v letu 2015 začeli s projektom Sobote na celjskem sejmišču, ki je do sedaj navdušil že več tisoč zadovoljnih obiskovalcev, ponudnikom pa omogočil dodaten vir zaslužka. Prav zato, nadaljujemo s kulinaričnimi festivali, ki so se že dodobra zasidrali v zavesti vas dragih obiskovalcev celjskega sejmišča.

Tokrat vam z veseljem napovedujemo 2. Festival Palačink & Cesarskega praženca, Olja, Sira, Vina & Rib! 🙂

Okusite sladko razvajanje slastnih palačink ter kraljevega cesarskega praženca z najrazličnejšimi čokoladnimi in sadnimi nadevi, ki vas bodo pripeljali do sladkega greha in eksplozije okusov.

Sladkim razvadam, pa bo družbo delala tudi široka paleta sirov in olj, ter različne sorte špargljev, ki velja za kralja zelenjave, saj ima od vse zelenjave največ zdravilnih lastnosti.

Ponudba, ki je sicer običajno ni mogoče najti na trgovinskih policah, je navdušila že nekaj tisoč kulinaričnih navdušencev ter ljubiteljev dobre hrane in pijače iz vseh slovenskih regij, ki ste postali redni obiskovalci festivalov. 🙂

KDAJ: V soboto, 22. aprila 2017, od 9. do 17. ure
KJE: Sejemska dvorana C

Zakaj ga ne smete zamuditi?
– VSTOPNINE NI
– PARKIRANJE BREZPLAČNO
– DEGUSTACIJE IN UGODNI NAKUPI
– PONUDBA DOMAČIH IZDELKOV IN PRIDELKOV
– ZABAVNO DOGAJANJE
– Največje prednosti po prepričanju obiskovalcev: Vse na enem mestu, tradicija, lokacija, prepoznavnost, novosti.
– Največje prednosti po prepričanju razstavljavcev: Promocija, tradicija, lokacija, velik obisk, raznolikost, neposreden stik s strankami.

Okusite torej vse vrste kulinaričnih dobrot v duhu ekolško pridelanih mlečnih izdelkov, najrazličnejših vrst sira, jogurtov, olj (oljčno olje s pomarančo ali limono…), konopljinega olja, čajev, proteinov, semen, kruha, keksov, kozmetike, do divjih špargljev in odličnih zdravih jedi iz špargljev, jagod, rib in vina, ki se odlično prilega h tovrstnim dobrotam.

Vabljeni na spomladansko, kulinarično obarvano sejemsko soboto za ljubitelje vsega dobrega, da preživite prosti čas v najboljši družbi in se prepustite razvajanju celjskega sejmišča, saj priložnosti za nova kulinarična doživetja (degustacije), zabavo in ugodne nakupe, zagotovo ne bo manjkalo! 🙂

Kontakt:
E-pošta: info@ce-sejem.si

Lepo vas pozdravljamo in se vidimo! 😉 Ekipa CE Sejma

Время

(суббота) 09:00 - 17:00

Будьте первым, кто оставит комментарий!

Добавить комментарий